lokakuuta 28, 2010

Karpalo-kerroskiisseli

Koulutehtäviä varten piti vielä saada napsittua annoskuvia, joten paasaan vielä hetken näistä ruokakuvauksista! 

Perinteisesti kerroskiisseli on ainakin oman kokemukseni mukaan kasattu maljaan juuri toisinpäin, eli maitokiisseli pohjalle ja makukiisseli päälle. Nyt halusin kuitenkin testata kiisseleitä toisin päin. Päälle ripotellut jäiset karpalotkin pääsivät oikeuksiinsa valkoista vasten ihan erilailla, kuin jos ne olisivat punaisen kiisselin pinnalla. Maitokiisselissä on reilusti aitoa vaniljasokeria, joten siitä syystä se ei ole ihan vitivalkoista.


Kotioloissa kuvatessa koen melkoiseksi haasteeksi sopivan valaistuksen aikaansaamisen. Kotivalot tuppaa olemaan kovin keltasävyisiä ja pelkällä lisäsalamalla kamerassa ei vielä suuria ihmeitä saa aikaiseksi. Mieheni jo ehdotteli tuotekuvaustelttaa! :D Mahtaa mennä melkoiseksi hifistelyksi tämä blogikuvaaminen!